BTCDirect

Bitcoins kopen

Bij BTCDirect bent u aan het juiste adres om snel en eenvoudig bitcoins te kopen tegen de laagste tarieven en te betalen met een voor u vertrouwde betaalmethode. Kies voor iDEAL, MisterCash of een traditionele bankoverschrijving. Betaling middels bankoverschrijving wordt aangeboden in de gehele SEPA-zone. BTCDirect staat garant voor een zeer snelle afhandeling van uw order en directe verzending van uw bitcoins na aankoop.

Bitcoins verkopen

Simpel, snel en betrouwbaar. Het verkopen van bitcoins is erg eenvoudig, duurt slechts enkele minuten en BTCDirect staat garant voor een spoedige uitbetaling op uw rekening. U vult het aantal bitcoins in dat u wilt verkopen en ze tonen direct een indicatie waarop het geschatte uit te keren bedrag wordt weergegeven. Na het invoeren van uw rekeninggegevens ontvangt u een uniek bitcoinadres waarheen u de bitcoins kunt verzenden. Zodra uw transactie zichtbaar is op het netwerk (ongeveer 1 minuut na verzending vanuit uw wallet) verkopen ze de bitcoins op de beurs en wordt hiermee de definitieve prijs bepaald. Zij hanteren een all-in fee van 1% voor het verzorgen van uw transactie, de fee is al verrekend in de indicatie die u van hen ontvangt.

Bitcoin opslag

De dienstverlening van BTCDirect wordt in de nabije toekomst uitgebreid met verzekerde offline opslag. Uw bitcoins zijn dan niet kwetsbaar voor een digitale inbraak. Men is hard aan het werk om u deze dienst op korte termijn aan te kunnen bieden.

Klik op de banner om BTCDirect te bezoeken